Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Винг Тчун Юнивърс - Летен тренировъчен лагер, България, 19-21 юли 2013

Винг Тчун Юнивърс - Летен тренировъчен лагер, България, 19-21 юли 2013От 19 до 21 юли в Бургас в парк "Росенец" Винг Тчун Юнивърс - България организира летен тренировъчен лагер с ГМ Алфред Йоханес Нойдорфер и Си-Мо Роза Феранте-Банера. На фона на красивата морска гледка предлагана от вила „Св. Анастасия” участниците за пореден път отработиха принципите и движенията от ВТЮ. 
ГМ Йоханес започна със Самостоятелните движения - „9-те пътя (СНТ)” и различните начини за изпълнение, след което премина към концепцията за ритниците във ВТЮ, обединеността на тялото, четирите основни защитни движения, техните вариации отработени в различни дистанции. В тренировките беше включена и работата с оръжия, където ГМ Йоханес наблегна на това, че оръжието в един момент трябва да се превърне в част от тялото и да се свържи с нервната система на трениращия.

По време на обучението ГМ Йоханес работи индивидуално със всеки един от участниците, за да провери доколко са разбрали и усвоили показаните от него упражнения.
Си-Мо Роза завършваше всяка тренировка с динамични упражнения за издържливост и оздравителните движения „Змия от огън”. 
В почивките се обсъдиха детайли за развитието на Винг Тчун Юнивърс България, както и участието на българският тим в предстоящия фестивал на ВТЮ в Австрия, а вечерите преминаха в приятна атмосфера с музика и непринудени разговори.
Галерия: вижте повече за летния тренировъчен лагер с ГМ Алфред Йоханес Нойдорфер и Си-Мо Роза Феранте-Банера

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Тренировки и упражнения Arrow Винг Тчун Юнивърс - Летен тренировъчен лагер, България, 19-21 юли 2013