Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Ръководство по Таекуон до - Пътят на здравия разум

Ръководство по Таекуон до  - Пътят на здравия разум

М. Трифонов и Б. Атанасов обединиха усилия и създадоха едно модерно ръководство по Таекуон-до.  Идеята за подобна книга съществува отдавна, но реализацията й стана възможна в последно време, след като се натрупа значително количество информация и снимков материал в уеб сайтовете от групата на Българска Таекуон-до Федерация /BUTF/.  Тази книга е насочена да запълни съществуващия вакуум при печатните издания /книгите/ на тема Таекуон-до.

Книгата е оформена в модерен иновативен формат. Печатното издание съдържа 170 цветни страници формат А5. Приложените снимки  на техниките са на деца практикуващи Таекуон-до в клубовете от BUTF.  Книгата дава отговори на редица въпроси за които няма информация в Енциклопедия Таекуон-до или други книги по темата.  Обхванат е материала необходим за покриване на ученически степени до черен колан I дан. Информацията е представена като конкретни въпроси и отговори с примери, графики и снимки. Дадените обясненията са точни и достъпни, както за начинаещи така и за инструктори. Книгата съдържа множество връзки за допълнителна информация в интернет, както и подробна информация за авторите и BUTF.

Книгата не претендира за всеобхватност и изчерпателност по темите, тъй като тя е първата стъпка в тази посока. В следващите издания информацията ще бъде разширявана и допълвана.

 Част от книгата е достъпна за разглеждане тук!

 

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Основни умения Arrow Ръководство по Таекуон до - Пътят на здравия разум