Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Мохамед Али

Мохамед Али“Ако някога си си мечтаел да ме биеш, по добре се събуди и ми се извини. Аз съм най-великият на всички времена.” Мохамед Али - най-великият спортист на нашия век. Една от най-великите легенди на всички времена. Няма да ви губя времето с историческифакти, не че не са интересни, напротив.

Мохамед Али е Мохамед Али, Най-Великия, не само защото е бил добър или техничен или е бил най-бърз от противниците си, а защото си е вярвал. Имал е цели, които да следва. И ги е следвал ,о да.

“Шампионите не се създават в залата. Шампионите са направени от нещо, което е дълбоко вътре в тях - едно желание, една мечта, една визия.”

Мохамед Али е знаел че иска да е най-добрия, и той е най-добрия. През живота си той е влизал в схватка извън ринга два пъти Единият е преди участието си на Олимпийските игри в Рим, той правел сутрешен крос и си повтарял "Аз ще стана световен шампион". Един мъж от местното заведение го чул и се подразнилот това. На другат сутрин той се скрил и нападнал Мохамед Али с удар в лицето, на което той отговорил със серия от удари. Тогава нападателят се развикал "Добре, добре ще станеш световен шампион, ще станеш... ". На другата сутрин го поздравил : „Привет, шампионе“.

Това е Мохамед Али. За да убедите другите, че ви бива първо трябва да убедите себе си. Трабва да си повярвате. Това е битката със себе си изпитание, при което много съвременни бойци се провалят. Знайте какво можете и работете за повече.

“Борбата се губи или печели далеч от свидетели-зад сцената. Борбата се губи или печели в залата или навън, на пътя, дълго преди да танцуваш или паднеш под светлината на прожекторите.”

Знанието е сила!