Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Как да си изберем зала по Бойни Изкуства

  Как да си изберем зала по Бойни Изкуства 2

   Залата е мястото където получавате знания и умения. Храм където да изхвърлите стреса от себе си и единственото, което да вълнува мислите Ви да са тренировките. Залата е онова място, където трябва да ходите с усмивка, колкото и тежък, изморителен и напрегнат да е бил денят Ви. Там трябва да успявате тренирайки, да си почивате. Там трябва да Ви е кеф, но трябва и да се учите. Затова залата е толкова важна.

   Хората, които Ви преподават и тези, с които тренирате са още по-важни. Тези, които Ви преподават трябва да знаят какво правят. Наблюдавайте, пробвайте, интересувайте се. Не бъдете доверчиви, в Бойните Изкуства всичко е търсене. Тренирайте с различни хора от Вашата група. Всеки има свои индивидуални особности, всеки има различни движения, бързина, опитност. Тренировките с различни хора Ви дават възможност да отработите различни ситуации с различни партньори, това значително подобрява Вашите умения. Група от 10 - 15 човека, с един основен преподаващ е напълно достатъчна, ако сте повече може да си пречите, освен ако залата не много голяма, а преподаващите са повече.

   Друго, което можете да вземете в предвид, когато си търсите зала е как е оборудвана залата. Дали разполага с необходимия набор от тренировъчни пособия - достатъчно чували, протектори, като щитове, каски, ако си нямате лична и други, специфични за различните Бойни Изкуства. Ако групата Ви е от десетина човека с един боксов чувал, на тренировка по бокс, дали за час и половина всички ще успеят да тренират качествено?

   Когато търсите зала по Бойни Изкуства, може да се поинтересувате дали тя разполага със санитарен възел. Не въздишайте може и да няма! Шкафчетата, където да оставяте част от екипировката са изключително удобни.

   И накрая, където и да изберете да тренирате запомнете - Залата е ще стане Ваш втори Дом - пазете я, поддържайте я това е приоритет на всеки трениращ! Хората с кото прекарвате времето в залата ще станат Вашето второ семейство - уважавайте ги! Учителите Ви те ви дават знания, колко ще ги усвоите зависи само от Вас, от вашето постоянство и всеотдайност.

   Ако не знаете какво Бойно Изкуство да тренирате, ето някои идаи Как да си изберем Бойно Изкуство.

 

   Успех в търсенето!

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Интересно Arrow Как да си изберем зала по Бойни Изкуства