Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Карате клуб "Мак Доналд" първи на Международен турнир в Сърбия

Карате клуб "Мак Доналд" първи на Международен турнир в Сърбия

Международен турнир по карате се проведе в Сърбия, Враня. В него се включиха 36 клуба от Сърбия, България, Македония и Косово. От кюстендилския клуб „Мак Доналд“ взеха участие 11 състезатели и се класира на първо място в комплексното класиране с 13 златни, 3 сребърни и 8 бронзови медала.

При най-малките състезатели, родени 2008, 2007 и 2006 г., дебют за карате клуб „Мак Доналд“ направиха Георги Хаджиев, Антон Иванов и Жени Дичева, които се класираха на 3-то място в дисц. индивидуално ката и 3-то място в дисц. отборно ката. При родени 2003 г. също дебютантка Мария Хаджиева се класира на 2-ро място в двете индивидуални дисциплини ката и кумите. При родени 2004 г. Ралица Георгиева завюва два златни медала на ката и кумите, а Владимир Стефанов зае 1-во място в дисц. ката и 3-то място в дисц. кумите. Йоана Иванова стана шампион в дисц. ката и кумите, а и Максимилян Емилов зае 1-во място на ката и 3-то място на кумите при родени 2001 г. 

При младежите Марио Иванов завоюва златни медали на ката и кумите, Александър Бараклийски - 1-во място на кумите и 2-ро място на ката и Антон Димитров- 1-во място в дисц. кумите.

При отборните кати, отборът при 2004г. момичета се нареди на първо място, а момчетата, родени 2001г., заеха 2-ро място, момичета 2001г. се наредиха на третото място.

В дисц. отборно кумите при младежите Марио Иванов, Александър Бараклийски и Антон Димитров заеха 1-во място

"Много съм доволна от представянето на нашите каратеки. Водихме предимно начинаещи състезатели, които тепърва започват да се състезават и нямат никакъв опит. Те се представиха отлично на татамито, показаха смелост и борбеност" - треньор в "Мак Доналд".

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Карате клуб "Мак Доналд" първи на Международен турнир в Сърбия