Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

За нас

Бойното Изкуство не е просто спорт, или занимание което запълва свободното ти време. За нас Бойното Изкуство е много повече, то е начин на живот и не говоря само за тренировки или практика, а за начина по които се преплита с нишката на живота. Бойното Изкуство разкрива друг поглед върху света. Хаоса се преплита с хармонията, силата върви ръка за ръка с нежността. Онези, които отворят съзнанието за бойно изкуство остават свързани завинаги с него.

Ние решихме да създадем сайт за Бойни Изкуства, които да представи всяко Бойно Изкуство, така както го виждат практикуващите, да бъде прозорец към необятния свят на Бойните изкуства, но не като ги противопоставя.

В Warrior всяко Бойно Изкуство заема важно място. Повечето Бойни изкуства са се зародили преди хиляди години, а други са създадени скоро, това не бива да ги определя като по-добри или по-лоши. Те са били важна част от наша история и продължават да се развиват.

Целта на всички Бойни Изкуства е съвършенството, през годините на човешката история, ние сме търсили разлзични пътища да го постигнем и от там идва и голямото разнообразие на стилове. Благодарим на древните и поощряваме настоящите и бъдещи майстори. В Warrior се стараем да представяме гледните точки по пътя на съвършенството, изминат чрез различни Бойни Изкуства.

Сайта също така е и своеобразен каталог, който да помага на новите войни в избора им на Бойно Изкуство, школа и град където да практикуват.
Вие сте тук:Начало Arrow За нас