Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Как с детска церебрална парализа се тренира усилено Бокс?

Как с детска церебрална парализа се тренира усилено Бокс?Едно момче в продължение на 20 години живее с тежката диагноза - детска церебрална парализа. Множеството операции, които е претърпял до момента обаче, не го спират и за миг от преследването на най-голямата му мечта – да бъде на боксовия ринг.  

Подигравките на хората мотивират Ангел да покаже на тях, а и на самия себе си, че не е по-различен и че силната воля винаги е най-добрият помощник. Така от четири години Ангел заменя рехабилитацията с бокс. С много труд той успява да раздвижи и ръцете, и краката си.

Години наред Ангел и неговият треньор се борят той да участва в състезания. Момчето дори имало желание да участва в параолимпийските игри.

Това, от своя страна, мотивира Ангел да докаже, че наистина понякога стават чудеса. И макар засега големият боксов ринг да е несбъдната мечта за Ангел, той ще продължава да тренира. Ще тренира, за да докаже, че волята и желанието могат да бъдат по-силна от всичко. 

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Тренировки и упражнения Arrow Как с детска церебрална парализа се тренира усилено Бокс?