Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Крав Мага за жени

Крав Мага за жени

Крав Мага е разработена, за да отговори на специфичните нужди и изисквания на всеки един индивид. Обучението по Крав Мага и техниките за жени се характеризират със своята ефикасност от гледна точка на физически неизгодната позиция, предоставяйки необходимата самоотбрана срещу сексуално насилие и престъпни атаки.

krav maga_w1

Когато се обучават жени, трябва да се вземе предвид способността им за подобряване

Нуждата от развиване на бойни умения при жените е очевидна в наши дни - културните различия позволяват повече независимост, като едновременно с това лишава жените от необходимите защитни социални бариери както е било в миналото.усъвършенстване, въпреки често срещаното грешно схващане, че за една жена е много трудно да се бие и да се изправя пред физически предизвикателства, които изискват сила и агресивност.

Методите на обучение за жени на МКМФ се базират на години опит, както и различни ситуации от реалния живот - затова жените намират нашата система за най-ефикасна. Системата за самоотбрана за жени по Крав Мага предоставя отлични умения за самоотбрана, предоставя най-високата вероятност за успех при различни видове атаки. Като допълнение към техническото и тактическото обучение, необходими за придобиване на умения в Крав Мага, от жените се изисква също да придобият подходящи умствени нагласи, за да подпомогнат физическата си готовност да се бият. Това включва развиването и изграждането на поведение, което позволява решителност, постоянство и агресивност за моментите, когато би било необходимо.

Крав Мага за момичета и жени укрепва увереността и смелостта, слагайки край на тревожността и нежеланието, породени от чувството за безпомощност. С нашата обучителна система, жените вече не се нуждаят от подхранването на постоянно чувство за сигурност, наслаждавайки се на качествен живот "без страх".

Техниките за самоотбрана за жени са разработени от МКМФ като част от Крав Мага, за да отговорят на нарастващата необходимост за развитие на видовете самоотбрана за различните цивилни сектори. Квалифицирането при Крав Мага за жени позволява на жените от всички възрастови групи да изучат в относително кратък период от време, основните техники за самозащита, предназначени специфично за предоставянето на защитни механизми при случай на атака.

 

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Интересно Arrow Крав Мага за жени