Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

На 08.06.2013г. в гр. Горна Оряховица Държавното първенство по Таекуондо

На 08.06.2013г. в гр. Горна Оряховица Държавното първенство по ТаекуондоНа 08.06.2013г. в гр. Горна Оряховица се проведе Държавното първенство по Таекуондо за деца (I и II група) и турнир за кадети в клас А и Б. В състезанието взеха участие над 230 състезатели от 20 клуба от цялата страна. В битките най-малките състезатели по Таекуондо се представиха изключително добре като в много от тях си пролича добре изградена техническа и тактическа игра. Организатори на състезанието бяха Българска федерация по Таекуондо, Общиа Горна Оряховица и Таекуондо клуб Хемус, които се бяха погрижили за много добрата организация на състезанието, навременното започване и ръководене на мероприятието.

По време на официалното откриване г-н Георгиев – Президент на БФ по Таекуондо награди с почетен плакет за подкрепата и развитието на Таекуондо в града г-н инж. Добромир Добрев – Кмет на Община Горна Оряховица, от своя страна г-н Добрев награди г-н Георгиев за положените услия за организиране на състезанието.

След провеждане на официалното награждаване на състезателите се откроиха клубовете в челната тройка от отборното класиране в ДП деца. На трето място се класира Таекуондо клуб Кентавър /гр. Казанлък/, на второ – клубът домакин – Хемус, а на челно място застана сборната формация от гр. Стамболийски и гр. Стара Загора - Таекуондо клуб Тракиец.

Българска федерация по Таекуондо поздравява всички клубове за постигнатите успехи, както и благодари на организационния комитет на състезанието за положените усилия.

На проведен прием в Посолството на Р.Корея, посланникът Чън Би-Хо награди Президентът на БФТ с заслуги в развитието на взаимоотношенията изградени между България и Корея.

Илия Димитров
Генерален Секретар

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Интересно Arrow На 08.06.2013г. в гр. Горна Оряховица Държавното първенство по Таекуондо