Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Камен Георгиев срещу Веселин Парашкевов в тежка категория ММА

Камен Георгиев срещу Веселин Парашкевов в тежка категория ММА в клеткаКамен Георгиев започва състезателната си кариера с джудо и самбо, докато се състезава на тези дисциплини участва на състезание, където се използва предимно ударна техника, в резултат на това е световен шампион по Санда. Медалист от няколко световни и европейски първенства по Бойно Самбо. Един от най-опитните ММА състезатели у нас, с много международни срещи. В категорията му до 93кг, противниците отказаха да се изправят срещу него въпреки отправеното, миналата година, предизвикателство след ММА гала, което бе излъчено по телевизията и дълго коментирано в медиите. За предстоящата TWINS MMA-2 се принуди да приеме мач в тежка категория.

Веселин Парашкевов е с бойно тегло 107 кг, преди ММА e бил дълги години национален състезател по силов трибой и силов многобой. С ММА се занимава от 5 години. Веселин Парашкевов е състезател на ММА клуб "Hope" - Габрово. На последното проведеното държавно първенство по аматьорски ММА е републикански шампион в тежка категория +93 килограма. Досега се е състезавал на аматьорски състезания по ММА в САЩ и България. В САЩ има мачове за известния клуб "The Pit"- Arroyo Grande, California, чиито състезател беше Чък Лидел, а понастоящем- Глоувър Тейкшейра.

19 дни преди галата , Камен участва на европейско първенство по Бойно Самбо в категория до 90 кг, дали това няма да му изиграе лоша шега,  след като малко по-късно трябва да се изправи срещу съперник с тегло 107кг , който показа, че с тежки удари решава мачовете си?

Дали подготовката и участието на Бойно Самбо е подходяща за ММА участие, ще разберем в битката на 8 юни?    

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Интересно Arrow Камен Георгиев срещу Веселин Парашкевов в тежка категория ММА