Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Състезание по смесени бойни изкуства на 7 март в Пловдив

mma-arena-sastezanie-plovdiv-h

Турнирът по свободни боеве MMA Arena 2 ще се проведе на 7 март в спортна зала "Паисий Хилендарски" в град Пловдив. Началото на битките е предвидено да започне в 20:30 часа, а цената на билета е 15 лева.  На организаторите от пловдивският клуб "ММА Arena", това ще бъде третото и може би най-доброто професионално организирано състезание. За двубоите на 7 март са предвидени 8 битки по правилника на ММА, като до този момент една от топ срещите се очертава сблъсъка между Валентин Бенишев срещу Костадин Енев.

Валентин Бенишев vs Костадин Енев

Валентин Бенишев е роден в град Раднево. Първоначално започва своята спортна кариера като състезател по борба, но след завършването на средното си образование, постъпва в Националната Спортна Академия „Васил Левски“, където се преориентира към ММА стила. На профи-сцената Валентин се слави с репутацията на един от най-атрактивните състезатели и към настоящия момент той притежава съвършеният боен баланс – четири срещи и четири победи.

Неговият противник Костадин Енев е роден в град Русе и носи у себе си сериозна шампионска закалка. През 2003-та година става първенец на страната по тай бокс, през 2011-та се окичва с титлата от българския аматьорския турнир по ММА, а през 2013-та триумфира и като шампион на Испания по аматьорски ММА.  Освен тези признания, Костадин е носител още на вице-шампионска титла по бойно самбо и шампионско отличие по кик бокс. Висок е 170 см, тежи 70 кг.  

Това е третото издание на състезанието в Пловдив, като този път организаторите са мотивирани да предложат най – добрата продукция до момента. На 7 март феновете на бойните спортове в Пловдив ще могат да се насладят на 8 битки по правилника на смесените бойни изкуства.

mma-arena-sastezanie-plovdiv

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Състезание по смесени бойни изкуства на 7 март в Пловдив