Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Кметът на Стара Загора отличи европейския шампион по бойно самбо Веселин Иванов

Кметът на Стара Загора отличи европейския шампион по бойно самбо Веселин ИвановКметът на Стара Загора Живко Тодоров връчи почетен знак и грамота на европейския шампион по бойно самбо Веселин Иванов за спечелената европейска титла за професионалисти в Италия. Той благодари на спортиста, че за пореден път е прославил Стара Загора. Веселин Иванов пък благодари за оказаната чест и заяви, че е горд от спечелената титла.

"Надявам се, че няма да ви разочаровам и ще продължа и занапред да представям добре Стара Загора и България", изтъкна Иванов, който стана европейски шампион по бойно самбо на европейското първенство в края на май в италианския град Крема.В оспорвана финална среща в категория до 62 кг. той надделя с 2:1 точки над своя съперник от Украйна. В кариерата си старозагорецът е спечелилмножество двубои в турнири и първенства по джудо, самбо, бойно самбо и ММА.

Той е благодарен на бившия си треньор Евгени Василев и на националния треньор Румен Димитров, с чиято помощ е спечелил титлата на първенството на континента в Италия.

Сега Веселин Иванов ще има кратка почивка и ще започне подготовка за следващото голямо изпитание. В края на годината в Санкт Петербург предстои световно първенство по бойно самбо.

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Кметът на Стара Загора отличи европейския шампион по бойно самбо Веселин Иванов