Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Таекуондо клуб "Хемус" държавен шампионат и 10-и юбилей

Таекуондо клуб "Хемус" държавен шампионат и 10-и юбилей

Състезателите от Таекуондо клуб "Хемус" - Горна Оряховица отбелязаха 10-ят си юбилей с благотворителен концерт. Музикалното събитие беше организирано в подкрепа на децата от "SOS - Детски селища" - Трявна. Проявата е част от Дните на таекуондото, които се провеждат от 3 до 8 юни.

В благотворителното начинание, което се състоя в Спортната зала в Горна Оряховица, се включиха много музикални, танцови и спортни таланти. В празничната програма участие взеха вокален състав "Нова музика", балерините от танцовите състави "Грация", "Калина" и "Етна". Имаше и акробатични номера, представени от клубовете по акробатика - "Локомотив" и "Джим денс". Рождениците също се включиха с впечатляващи демонстрации по таекуондо.

Основателят на клуба Румен Димитров получи специален плакет от Община Горна Оряховица. Отличието му беше връчено от заместник-кмета Йорданка Кушева. Тя приветства всички участници и гости на благотворителния концерт. Състезатели от ТК "Хемус" от своя страна също наградиха общинарите и хората, които помагат на спорта с плакети.

Дните на таекуондото ще завършат с Държавен шампионат за деца на 8 юни. Горна Оряховица за пръв път ще бъде домакин на състезание от такъв ранг. Заявка за участие до сега са подали 19 клуба и над 230 състезатели.

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Таекуондо клуб "Хемус" държавен шампионат и 10-и юбилей