Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Пореден боксьор отказа мач с Кубрат Пулев

Пореден боксьор отказа мач с Кубрат ПулевПореден боксьор отказа мач с Кубрат Пулев. Американецът Брайънт Дженингс мотивира решението си с малкия хонорар, който му е предложен за двубоя.

Дженингс е трети в ранглистата на Международната боксова федерация и е получил оферта да се бие в Пулев в София вместо Тайсън Фюри в евентуален елиминационен мач, който да определи противника на световния шампион Владимир Кличко. Хонорарът от 25 хил. паунда обаче се е сторил нисък на 28-годишният боксьор. 

''Екипът на Пулев не дава никакви пари за този мач. Предлагат ми само 25 процента от 100 хил. паунда'', недоволства Дженингс и така се лишава от шанса да срещне Кличко. 

Така Кобрата отново е без съперник и вече прекалено дълго е без двубой на профиринга. Все още не е ясно кой ще се осмели да се изправи срещу Пулев. Денис Бойцов е официалният претендент за Европейската титла на българина, но за момента не се е съгласил на среща с него. От лагера на Кубрат очакват, че той все пак ще получи директно правото за мач с Кличко за световната титла.

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Пореден боксьор отказа мач с Кубрат Пулев