Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Голямия обрат в женския ММА

Голямия обрат в женския ММА

Голямия обрат дни преди началото на риалити шоуто The Ultimate Fighter 18. Cat Zingano трябваше да бъде опонентка на Ronda Rousey в шоуто, но се контузи и бе заменена от Miesha Tate, което прави шоуто доста интересно. Въпреки че Tate има загуба от Zingano, тя ще заеме нейната позиция като треньор, а след това ще се бие за шампионската титла на Rousey. Ако я питате нея, тя изобщо не се интересува как се е стигнало до тук, но е щастлива от случилото се.

Rousey първа даде коментара си за смяната.

"Това го искахме от дълго време. Всеки искаше The Ultimate Fighter да е с мен и Miesha. Имаме лична история и всичко ще бъде много искрено. Историята между нас двете прилича много на Ali и Frazier.
 
Нашето единоборство ще бъде нещото, което ще утвърди женския ММА."

Tate има и загуба от Rousey отново в шампионски двубой, където получи сериозно счупване на ръката от безпощадния армбар на шампионката.

"Мразете ме, ако искате, но аз не мога да се призная за победена от Rousey. Предпочитах реферът да не спира двубоя и тя да ме нокаутира, ако така е било писано."

Голямия обрат в женския ММА Ronda Rousey

Записите на предаването започват скоро, а излъчването му по телевизията се очаква да стане в началото на лятото. След това Rousey ще защитава титлата си срещу Tate до края на годината.

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Голямия обрат в женския ММА