Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Пресконференция за предстоящото Европейско първенство по бокс в Минск от 01 до 08 юни

Пресконференция за предстоящото Европейско първенство по бокс в Минск от 01 до 08 юниВ Националния пресклуб на БТА Българската федерация по бокс даде пресконференция по повод предстоящото Европейско първенство по бокс за мъже, което ще се проведе в столицата на Беларус Минск от 01 до 08 юни.

Пресконференцията бе открита от Президента на БФ Бокс г-н Красимир Инински, който заяви че това е първото от многото сериозни изпитания пред националните ни състезатели за тази година. След това той даде думата на Изпълнителния директор на федерацията г-ца Стела Стоянова. Тя запозна присъстващите с подготовката на състезателите, която беше много сериозна и наситена. Фактически от Нова година боксьорите ни не са спирали. След лагера в Белмекен те непрекъснато са в състезания, турнири и лагери. Държавното лично-отборно първенство, международният турнир “Странджа”, Спорт палас – Варна, турнирите в Албания, Сърбия, Полша, съвместните лагери в Турция и Беларус са етапите, в които протече подготовката на националните ни състезатели.

В първенството ще участваме със 7 боксьори – в кат. до 49 кг. Тинко Банабаков, кат. 52 кг. Александър Александров, кат до 56 кг. Стефан Иванов, кат. до 60 кг. Детелин Далаклиев, кат. до 69 кг. Симеон Чамов, кат до 81 кг. Радослав Панталеев и в кат. до 91 кг. Тервел Пулев. Амалгама от опитни боксьори и дебютанти.

На Европейското първенство ще имаме съдия – Ивелин Иванов и ITO – г-ца Стела Стоянова.

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Пресконференция за предстоящото Европейско първенство по бокс в Минск от 01 до 08 юни