Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Нашите борци ще изпробват новите правила в Румъния

Нашите борци ще изпробват новите правила в РумънияДен след като Международната федерация по борба (ФИЛА) утвърди новите правила на конгреса в Москва, измененията ще бъдат презентирани тази сутрин в САЩ. В Лос Анджелис ще има отборни срещи между Русия, домакините и Канада. Сборная не бе предвидена в този формат, защото преди 5 дни участва на подобен турнир в Ню Йорк. Спортното министерство на Русия обаче взе спешни мерки и върна отбора обратно.

Нашите борци в свободния стил най-вероятно ще изпробват правилата утре по време на двустранната среща с Румъния в Букурещ, където са на лагер. На схватките ще присъства и шефът на родната централа Валентин Йорданов, който се върна от конгреса в Москва и веднага замина за румънската столица. По негово предложение бе прието промените да влязат още на световното през септември. 

Рекорден брой журналисти са отразявали конгреса в Москва - 141. Освен промени в правилата форумът взе решение категориите вече да са по 6 - в двата стила при мъжете и в женската борба. А подреждането в схемата на състезанията ще е по ранглиста.

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Нашите борци ще изпробват новите правила в Румъния