Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Сребърен медал за ТК “Хемус” от държавното по таекуондо

daniela-nikolova-parvenstvo-taekuondoДвама състезатели от ТК “Хемус” взеха участие в държавното първенство по таекуондо за кадети (12-14 г.) в дисциплина спаринг (клас А и Б). В надпреварата в спортна зала “Борис Гюдеров” в Перник стартираха над 120 състезатели от общо 22 клуба от цялата страна.

Първенството се проведе на 3 игрални полета. В кат.+59 кг Даниела Николова завоюва сребърен медал след загуба на финала от състезателка на клуб “Похион” Полин Владовска.

В кат. 37 кг Димитър Иванов загуби на четвъртфинал от състезателя на софийския клуб “Херея” Владимир Главчев. На състезанието в Перник, Българската федерация по таекуондо връчи дипломите за дан (черен колан) на защитилите го състезатели от ТК “Хемус” Соня Ненова, Ралица Чернева и Даниел Стоянов.

Дипломите се издават от Световната академия Кукион в Сеул, Южна Корея. От 3 до 8 юни ТК “Хемус” ще бъде домакин на Дни на таекуондото. В програмата са включени презентация на ТК “Хемус”, благотворителни културно-спортни прояви в спортна зала “Н. Петров”, домакинство на държавно първенство за деца и турнир за кадети по повод 10 години ТК “Хемус”.

Георги ГЪРЕВ

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Сребърен медал за ТК “Хемус” от държавното по таекуондо