Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Спаринг тренировки между Денис Лебедев и Тервел Пулев

Спаринг тренировки между Денис Лебедев и Тервел Пулев Тервел Пулев заляга здраво на тренировките само десетина дни преди европейското в Минск (Беларус). Бронзовият олимпийски медалист направи 6 спаринга с шампиона на Световната боксова асоциация (WBA) в полутежка категория Денис Лебедев в Русия. “Лебедев не го остави за секунда - коментира Борислав Бояджиев, личен треньор на Тервел. - А за да не получиш сериозен удар, трябва да си равностоен през целия мач. Рундовете бяха като за професионалисти - по 6 и по 7. Явно сме се справили много добре, защото в последния ден руснаците ни благодариха за отличната работа.”

Лебедев ще брани титлата си срещу Гилермо Джоунс (Панама) на 17 май в Русия. Руснакът има 26 срещи, от които 25 победи. Той е печелил срещу Джеймс Тони и Рой Джоунс - Джуниър.

Спарингите на Тервел минаха в базата на сборная в Чехов, а след това и в Москва, в комплекса на именития профибоксьор от близкото минало Константин Цзю. “Имахме страхотни условия и много класни боксьори - допълни Бояджиев. - В тези боеве се видяха и технически грешки на Тервел, които личат само на състезание. Ще наблегнем на тях, като се върнем в България.”

Останалите национали са на лагер с турците в южната ни съседка. С тях е и еврошампионът Борис Георгиев, който вече има и 7 мача на профиринга. Той бе избран от Международната федерация по бокс (АИБА) да направи демонстрация на професионалния бокс в почивния ден на “Евро 2013”. 

“Освен Георгиев договори при професионалистите имат Тервел Пулев, Спас Генов и Александър Александров - каза шефът на федерацията ни Красимир Инински. - Сега действаме и за Детелин Далаклиев.”

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Спаринг тренировки между Денис Лебедев и Тервел Пулев