Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Търговище - домакин на държавния личен шампионат по бокс

Търговище - домакин на държавния личен шампионат по боксТърговище ще бъде домакин на държавния личен шампионат по бокс, съобщиха от общината. В надпреварата сили ще премерят 150 състезатели от 35 отбора от цялата страна. На ринга боксьорите ще показват умения в 15 категории. В десет от тях домакините от СК по бокс и кикбокс "Светкавица" ще имат свои представители. Състезанието е включено в  календара на Българската федерация по бокс.

Събитието ще бъде съчетано с 40-годишнината от създаването на търговищкия клуб, чийто създател Първан Симов се гордее с постиженията на възпитаниците си. Гост на спортния празник за Търговище ще бъде и президентът на Българската
федерация по бокс Красимир Инински. Председателят на СКБКБ "Светкавица" Йордан Ботунски се надява надпреварата да премине по най-добрия начин.

Треньорите на местните боксьори и преподаватели в Спортното училище в града братята Йордан Йорданов и Генади Симов дават всичко от себе си, за да могат 10-те им състезатели да се представят отлично пред местна публика.

Държавния личен отборен шампионат по бокс ще бъде от 22 до 27 април в зала "Д. Стефанов". 

ържавния личен отборен шампионат по бокс ще бъде от 22 до 27 април в зала "Д. Стефанов"

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Търговище - домакин на държавния личен шампионат по бокс