Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Турнир по Бокс "Васил Левски" 2013

Турнир по Бокс "Васил Левски" 2013Турнира по бокс се проведе в залата на "Капитан Петко Войвода" , като  организацията и дамакин на турнира беше Президента на клуба Тодор Занданов.
В турнира участваха отборите на :

  • КПВ, Самоков, КИКО и Септември Сф,  отбора на "Мизия"
  • Плевен не успя да пристигне като бяха закъсали с транспорта.

Турнира се проведе в чест на най-светлия и чист образ на БЪЛГАРИЯ Апостола на Свободата " Васил Левски" по случай 140 години от неговото обесване. Все пак се проведаха 15 срещи в които се отличиха с играта си състезателите на "КИКО", който нямаше загуба, освен в две срещи където двамата състезатели бяха противници от нашия клуб.

С много добра и похвална игра могат да се отличат: Славчо Димитров, Евгени Начев, Димитър Янков, Мартин Шопов, Николай Николов, Благой Танев, Стенли Бояджиев и  Михайл Скилов от боксов клуб "Кико , както и представителят на домакините Виктор Бозов и Мартин Савов от " Самоков", който надигра по много убедителен и категоричен начин състезателят Кристиян Янков от "КПВ" и на два пъти го постави в нокдаун и реферът му отброяваше до осем. Беше въпрос на време да бъде нокаутиран, но просто гонга го спаси. Лошо впечатление остави състезателят от КПВ който се държа високомерно, неуважително  и неспортсменски, като си риташе назъбника и беше недеволен все едно някои друг му бе виновен, че е загубил мача. Все пак това са отрицателни индивидуални емоций които учат състезателите да могат и да губят.

Човек трябва да се научи да губи, за да може да се радва на успехите които ще има след това независимо да ли са спорта или живота. Турнира уважиха и треньорите на младежкия национален отбор Борислав Бояджиев и Александър Владимиров, които са на лагер в национална спортна база " Диана бад". Борислав Бояджиев връчи купата на турнира който спечели състезателят на боксов клуб "Капитан Петко Войвода" Виктор Бозов с подгласници Евгени Начев от "КИКО" и Мартин Савов от "Самоков". Отборен шампион на турнира стана боксов клуб "КИКО" с най-много шампиони.

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Турнир по Бокс "Васил Левски" 2013