Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Състезание по бразислко жиу-житцу Дупница

Състезание по бразислко жиу-житцу - Дупница

На 20-ти април (събота) в град Дупница ще се проведе състезание по бразилско жиу-житцу, организирано от Българската федерация по бразилско жиу-житцу (БФБЖЖ) с президент г-н Христо Христов. Мястото на провеждане е зала "Христо Ботев", а началния час за кантара е 9:00.

Изисква се задължителна предварителна регистрация, която може да направите тук:
http://realpain-mma.com/bg/events/view/452/


Това е второто състезание от Европейската граплинг лига, която стартира на 24-ти март с преборванията по правилника на ADCC в столичната зала Локомотив, където участие записаха над 150 човека.

Събитието в Дупница ще е с ги (кимоно), като ще включва дивизии за юноши и мъже, както и разделения на бели колани, а сини и лилави ще играят заедно. Таксата за участие при мъжете е 10 лв., а при юношите участието е безплатно.

Правилникът на състезанието може да откриете тук:
http://realpain-mma.com/bg/pages/view/15/


Наградния фонд в абсолютната категория при напредналите е 1000 лв.

Началото на кантара за участниците е от 9:00, а самото състезание ще започне към 11:30 като входа за зрители е свободен.

Скоро ще бъдат публикувани оферти за настаняване в хотел в Дупница, специално изготвени за участници в състезанието.

Идеята на Европейската лига, зад която стои президентът на Българската федерация по бразилско жиу-житцу (БФБЖЖ) г-н Христо Христов, е всяка последна седмица от месеца да има състезание, като победителите и най-атрактивните атлети от всички издания ще получат специална покана за участие в най-мащабния боен фестивал, който ще се проведе в Арена Армеец през октомври 2013-та.

bjj-dupnica-poster

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Състезание по бразислко жиу-житцу Дупница